Van der Laan, keurslager

Keurslager Van der Laan

In 1923 starten Cornelis en Aaltje van der Laan (opa en oma) een ambachtelijke slagerij in het mooie brinkdorp Dwingeloo. Zoon Dirk van der Laan (de vader van Aly) zet, vanwege het vroege overlijden van zijn vader, op 19  jarige leeftijd de zaak van zijn vader voort. Dit alles gebeurde in 1948. Vroeger werd alles nog zelf geslacht maar sinds 2001 zijn deze werkzaamheden,vanwege de vele regelgeving, uitbesteedt.

In 1981 vond er een grote verbouwing plaats. Er kwam een slachthuis bij wat nu gebruikt wordt als werkplaats. In de jaren die volgen is er regelmatig verbouwd en nog steeds zorgt Aly ervoor dat de slagerij mee blijft gaan met de tijd. De laatste verbouwing dateert van begin 2009, waarbij er ruimte is gemaakt voor een  professionele keuken waar de kant- en klare maaltijden met veel passie en vakmanschap worden bereidt.

In 1988 gaat Aly samen verder met haar echtgenoot. En in 2005 gaat Aly alleen verder met 1 slager en 1 leerling slager. In april 2007 wordt de droge worst van Keurslager van der Laan verkozen tot de lekkerste droge worst van het Noorden, een hoogtepunt in de historie van deze ambachtelijke slagerij. Het is een zeer warme en gezellig slagerij, waar u voor van alles terecht kunt. Aly en haar team staan elke dag voor u klaar!

Van der Laan, keurslager

Brink 22
7991CH Dwingeloo
0521591336
0521591524

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten